Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Koko Shop Machine Co.,Ltd (Huilian Machinery)is een professionele leverancier die gespecialiseerd is in bouwmachineonderdelen voor graafmachines en toebehoren, waaronder Hydraulische hamer, Hydraulische breaker onderdelen, Quick Coupler,Hydraulische greep, Ripper, Vibrator, etc. En, Graafmachine onderdelen Motor, Hydraulische Pomp, Swing motor, Reismotor, Main Control Valve, Swivel Joint, Hydraulische afdichting kit.Huilian Machinery fabriek maakt kwaliteitsonderdelen met zijn geavanceerde technologie en geavanceerde machines.. Onderdelen voor hydraulische breekers geschikt voor: Atlas copco, Soosan, Furukawa, Atlas Copco, Alpha, Bretec, BTI, CATEE, CP, Daemo, DMB, Alicon, D&A, Doosan, EDT, Epiroc, Everdigm, Fine, Furukawa, General GB,Hammeroc HR, Hyundai HDB, Indeco HP MES, JCB, Kent, KCB, Komac, Komatsu JTHB, JKHB, Korota, Krupp, Kwanglim, Konan, Montabert, MSB, MTB, Noah, NPK, Okada, OKB, Omal, Poqutec, Powerking, Promove, Rammer,RB Hammer, RBI, Rhino, , Soosan, Stanley, Teisaku, T&H, Toku, Toyo, UBTECH, EC enzovoort.XCMG, Xugong, Zoomlion, etc. OEM en ODM service aangeboden.


Om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, koopt Huilian Machinery ook originele onderdelen uit Duitsland, Japan en Korea.En we hebben een lange termijn zakelijke relatie met klanten uit de hele wereldIn 2023 werd Huilian Machinery Distributor van easywork engineering machines (SANY Group) in Rusland en Indonesië.


Koko winkelmachineis voortdurend op zoek naar de kansen om alle vrienden te ontmoeten, zowel thuis als in het buitenland, voor win-win samenwerking.

En we geloven dat kwaliteitsonderdelen ons naar een andere plek brengen.

 

CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Inleiding tot Koko Shop Company

CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Certificeringen

CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Onderneming Honor

CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Dienstmerk

CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Onze fabriek

Koko Shop Machine Management Department is een belangrijke controle methode voor de verwerking van kwaliteit.het kan nauwkeurige referentiegegevens verstrekken om het meest geschikte materiaal en accessoires te kiezenBovendien biedt het ook digitale informatie voor ingenieurs en kwaliteitscontroleur om na verwerking de haalbaarheid van reserveonderdelen te bepalen.Dit is de werkverwerking van de kwaliteitscontrole.

 

Na de aankoop van grondstoffen, duing testen als het goed is bewezen, dan zullen we deze in aanmerking komende materialen die in het magazijn komen regelen.

 

Wanneer de onderdelen klaar zijn en in de test komen, zal elke werknemer verantwoordelijk zijn voor zijn onderdelen.Na het bewijzen van de testdatum is in overeenstemming met de levering standaardDan zal de Koko Shop Machine Quality Management afdeling deze onderdelen toestaan die naar de verpakkings afdeling gaan en verpakken.

 

Voor levering, moet Koko Shop Machine Quality Management Department alle merk en verpakking conditon controleren.Dan zullen ze deze apparatuur in het productgebied van Finishshed laten komen..

 

Natuurlijk heeft de Koko Shop Machine Quality Management afdeling het recht om monsters te testen voor elke productiestap om de kwaliteit van het product te verzekeren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2011-2015

In het jaar 2010 werd Guangzhou Huilian Equipment Machinery Co., Ltd. opgericht in Guangzhou City, China.

Ons verkoopteam telt maar 5 mensen, en de fabriek levert alleen enkele onderdelen productie, voornamelijk de verkoop van hydraulische breaker hamer en hydraulische hamer onderdelen,met name hydraulische breaker sealsets en diafragma.

 

2016-2020

Onze productietechnologie is erkend door de industrie, en het erecertificaat uitgegeven door de machine-industrie.en heeft een zeer goede reputatie in de industrie gevestigdDe producten die we verkopen zijn ook uitgebreid van een enkele categorie tot alle boormachine bevestigingen.(deel van de graafmachine), hydraulische breekers, onderdelen voor hydraulische breekers, graafmachines, onderdelen voor graafmachines, enz.)

 

 

2021 tot en met 2022

Momenteel, onze huilian reputatie wordt beter en beter, of in de offline industrie, of op het internet, zijn we bekende professionele leveranciers van bouwmachines graafmachine,We zijn toegewijd aan hoogwaardige producten en de meest bevredigende service.

 

Welkom alle vrienden en bieden de beste service aan klanten

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : Koko Shop/HFH/Huilian

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Certificaten CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Certificaten CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Certificaten CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Certificaten CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Certificaten CHINA Guangzhou Huilian Machine Equipment Co., Ltd. Certificaten